“Cuando sientas que el lugar donde te encuentras ya no es tu sitio… ¡VUELA!”

Quan el que escrius ja ho has dit en persona, és només una manera de reafirmar-te en el que penses.

Algunes històries no recordes com van començar però sí que recordes fragments que et fan predir quin serà el final. Aquesta és una història d’amistat. Si em preguntes quan va començar, no t’ho sabria dir. Si em preguntes quan acabarà, et diré que mai.

A mesura que et fas gran, la vida et posa a prova. Et fa passar exàmens sorpreses als que t’has d’afrontar sense haver-te preparat. I tenir algú al costat, a qui saps que pots fer una ullada i que aixecarà el braç per ajudar-te a superar-los, és la millor cosa que et pot passar.

Els millors moments de la meva vida, i ho dic totalment convençuda, han estat amb tu. I en els pitjors, només donar-te les gràcies per quedar-te al meu costat. Per escoltar-me, per entendre’m i per donar-me consell.

Vull que estiguis en cada un dels fragments que em queden per viure. Et vull veure vestida de vermell. I de blanc. Vull que siguis feliç allà on estiguis. Que siguis com ets. I, sobretot, que em facis riure com sempre ho has fet. Que m’expliquis tot el que et passa com si fos una comèdia romàntica. Que cantis canviant les lletres de les cançons. Que juguis molt amb els teus cabells. Que mai deixis d’interpretar els teus registres. Que gaudeixis de totes i cadascuna de les experiències que se’t presentin. Que visquis. Que riguis. Que volis!

Per sempre, tu, jo i el vincle.

Anuncios

4 respuestas a “Vola!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s